sábado, 23 de enero de 2010

Ending


Llegó el Fin, el vacío. Abrazaré la oscuridad, la aré mía. Mi calma. sacaré el remolino de ideas de mi cabeza, y lo lanzaré por la ventana. Que piense otro alguien. Para que llorar? Porqué lamentarse si hay otras personas ke debiendo estar llorando sonrien?
No soy la primera que se encuentra una mosca en el plato de los espaguetis ni tampoco seré la última.

"Ratas...hay poca gente en la que puedas confiar, hacen que des tu cofianza y por detras te clavan un  puñal...Es mi deber escuchar a alguien a quien aprecio, no tengo pelos en la lengua y lo sabes, yo no soy uno de ellos"

gracias por no serlo.

3 latidos:

La ladrona de besos dijo...

Elphie, en que quedem? tu has sigut la primera en apartarme de la teva vida, en dir que això no tenia arreglo, en no deixarme dir res. Jo no vulia acabar malament.No et volia fer mal. Et vaig demanar perdo, vaig intentar parlar, vaig estar allà, continuo diente que cuan necesitis alguna cosa estic aqui, no te trait. I no es l'amor primer que l'amistad. Tu em vas dir quem'oblides, cuan jo volia arreglar em vas dir que ja no erem amigues, i no sas cuan mal em va fer aquella parrafada, jo tmb he plorat sas? i molt, i tu ets i seras molt important, per molt que m'odiis i em vulguis rebentar la cara. Em costa tot aixo sas? I si, el flog, el msn tens rao va ser un atac d'histeria al veura el coment sas? perque, com pot ser que tots els moments signifiquin tan poc per tu? Jo continuo sent qui soc, no t'estic mentint ni te estat mentint. Les coses no tindrien que haver anat massa rápid, i no haurien d'haver acavat aixi.
No tinc arguments, ho se. Perque tu no m'has deixat elecció.
Et penses que no em fa mal? estar amb ell, parlar-hi, en cada moment estas tu tmb. No t'equivoquis, no estic sudant de tot, tu ja em vas enxegar a la merda a la primera de canvi, i jo faig fer el posible per raonar.
No has volgut, que he de fer? que he de fer ara?

La ladrona de besos dijo...

fare tot el que em demanis per salvar això. Pero no em pots obligar a deixar-lo marxar. es que no ho entens? TT

La ladrona de besos dijo...

potser va començar com un joc.
Pero creume, es molt més bonic qq un conte.
si no estiguessis cabrejada amb mi, si tot fos normal. M'atreviria a dir que sóc feliç.
Però no ho soc, ara mateix no, perqq em faltes tu i l'amistad es important.